Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gencer: "Hakemler Daha Dikkatli Olmalı"

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş’a yenilen Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, hiçbir kulübün hakkının yenmemesi gerektiğini söyledi.Ligin...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş’a yenilen Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, hiçbir kulübün hakkının yenmemesi gerektiğini söyledi.
Ligin 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a kaybeden Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, hakemlerin kararlarında daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Gencer, hakemlerin gördüklerini çalmaları gerektiğini vurgulayarak, A Milli Takım’ın İsveç ile oynayacağı hazırlık maçına da şehir olarak hazır olduklarını belirtti.
"ÜLKEMİZDE KARA BULUTLARIN DAĞILMASI İÇİN DUALAR EDİYORUZ"
İstanbul’da yaşanan patlamanın ardından bu tür olayların son bulması için dualar ettiklerini ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Her şeyden önce ülkemizde yaşanan terör olaylarına, hele hele İstanbul’da canlı bombanın kendini patlatmasına rağmen sahada mücadele eden, tribünde takımın desteklemeye çalışan taraftarlara teşekkür ediyorum. Böyle olumsuz bir duruma rağmen, sahada futbolcular ellerinden geleni yaptılar. Artık bu tür olaylara son verilmeli. Ülkemizde kara bulutların dağılması için dualar ediyoruz. Elimizden lanetlemekten başka bir şey gelmiyor. Biz kulüp olarak futbolcuların kol kola, yöneticilerin yan yana ve taraftarların da yan yana maç izlemesi düşüncesindeyiz” dedi.
"HAKEMLER DAHA DİKKATLİ OLMALI"
İstanbul’daki patlamanın ardından futbol konuşmak istemediklerini dile getiren Gültekin Gencer, maçın hakemini eleştirdi. Gencer, “Futbol konuşmak istemiyorum ama Beşiktaş maçının henüz 5. dakikasında net bir penaltımız verilmedi. Hak edenin hak ettiğini alması lazım. Hakemlerin bu tür maçlarda kimsenin etkisi altında kalmasın. Gördüklerini çalsınlar. Hakemleri konuşmak bize yakışmaz ama hakemlerimiz de biraz daha dikkatli olsunlar. Kimsenin kaderiyle oynamasınlar” diye konuştu.
"MİLLİ MAÇA ŞEHİR OLARAK HAZIRIZ"
EURO 2016 finalleri öncesi 18 yıl aradan sonra Antalya’da A Milli Takım’ı ağırlayacaklarını belirten Gencer, “Milli Takım’ın İsveç ile oynayacağı maça Antalya halkı ve Antalyaspor kulübü olarak hazırız. Yıllar sonra Antalya’da milli maçın oynanacak olması ve 33 bin kişilik stadyumun dolacak olması sevindirici. Şehir olarak futbol şehri oluyoruz. Bizler ve şehrin ileri gelenleri futbola ciddi katkılar sağlamışlar ki buralara gelebilmişiz. Biz bunların meyvelerini yemeye başlıyoruz” şeklinde konuştu.
"3 YIL İÇİNDE 60 BİN KİŞİLİK STADYUMUN YAPILMASINA BAŞLAYACAĞIZ"
Milli maçta 33 bin kişilik stadyumun dolacak olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Gencer, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Milli maçta 33 bin kişi stadyumda yerini alacak. Ben iddia ediyorum ki Antalyaspor olarak 3 yıl içinde 60 bin kişilik stadyumun yapılması için çalışmalara başlayacağız. Yakın zaman önce 15 bin kişiye oynarız dediğimde bana gülüyorlardı. İçeride oynadığımız son maçlarda taraftar sayımız ortada. Bin 250 taraftar sayılarından 15 binlere geldik. İnanıyorum ki bu sayılar giderek artacak ve yine ifade ediyorum ki 3 yıl içinde 60 bin kişilik stadyumun yapılması için çalışmalara başlayacağız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.