Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GENÇ TİMSAHLAR PROFESYONELLİĞE ADIM ATTI

Türkiye’nin en zengin altyapılarından birine sahip olan Bursaspor’da altyapıdan yetişen 13 oyuncu profesyonelliğe geçiş imzalarını attılar.Düzenlenen Divan Kurulu’nun ardından taraftarlarını bir nebze de olsa rahata kavuşturan Bursaspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GENÇ TİMSAHLAR PROFESYONELLİĞE ADIM ATTI
Türkiye’nin en zengin altyapılarından birine sahip olan Bursaspor’da altyapıdan yetişen 13 oyuncu profesyonelliğe geçiş imzalarını attılar.
Düzenlenen Divan Kurulu’nun ardından taraftarlarını bir nebze de olsa rahata kavuşturan Bursaspor’da 13 altyapı oyuncusunun profesyonelliğe adım atma heyecanı yaşandı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Altyapı ve Futbol Okulu’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Mesut Ünal ve İdari Menajer Adil Cenkçiler katıldı. Törende konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, "Bursaspor için hayırlı bir gün. Haftalar öncesinde söylediğimiz bir şey vardı. Şu an altyapıdan 13 arkadaşımıza imza attırıyoruz. Onurluyuz, gururluyuz. Bursaspor’umuz daha da güçlenecek. Gençlerimizin bundan sonraki ana hedefi çok çalışarak A takıma yükselmek olacaktır. Çocuklarımız çeşitli Genç Milli takımlarda forma giyiyor. Bursaspor Akademi takımlarımız her zaman olduğu gibi bu sezon da başarılı bir şekilde ilerliyorlar. Gruplarında zirvede yer alıyorlar. Burada görev yapan tüm hocalarımıza tebriklerimi iletiyor ve teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın profesyonel imzalarının atılmasında onların futbola başlamasında emeği olan kulüplerimizin başkanları ve yöneticilerine de çok teşekkür ediyorum. Componentaspor, Kepez Belediyespor, Osmanlıspor, Bursa Yolspor, Yavuzselimspor, Gönen Belediyespor, Mustafakemalpaşaspor ve İznikspor kulüplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
TURAN: "470 BİN TL’Yİ 92 BİN 500 TL’YE İNDİRDİK"
Genç oyuncuların futbola başladıkları kulüplerin yetkililerine çok teşekkür eden Altyapıdan ve Futbol Okulu’ndan Sorumlu Yönetici Ali Turan ise, “Bugün bayram günümüz. Kişisel ilişkilerimiz ile 7 futbolcumuzun 470 bin TL tutan yetiştirme bedelini 92 bin 500 TL ödeyerek çözdük. İmza atan çocuklarımıza ve kulübümüze inşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.
Bursaspor’da Mehmet Kalkan, Yunus Öz, Oğulcan Şahin, Enes Ata, Muhammet Şengezer, Utku Türk, Kenan Uz, Duhan Çağlar Akdağ, Talha Çalışkan, Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Berke Yılmaz, Mehmet Zeki Çelik profesyonelliğe ulaşan isimler oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.