Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç sporcuların ’Evde kal Elazığ’ klibine Melih Demiral’dan destek

KORONAVİRÜS NEDENİYLE EVLERİNDEN ÇIKMAYAN ELAZIĞ BELEDİYESPOR'UN GENÇ SPORCULARI, ÇEKTİKLERİ VİDEO İLE 'EVDE KAL ELAZIĞ' ÇAĞRISI YAPTI. MİLLİ FUTBOLCU MELİH DEMİRAL DA KLİBİN ALTINA MİLLİ TAKIM FORMASINI HEDİYE EDECEĞİNİ YAZDI.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç sporcuların ’Evde kal Elazığ’ klibine Melih Demiral’dan destek

Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmayan Elazığ Belediyespor’un genç sporcuları, çektikleri video ile ’Evde kal Elazığ’ çağrısı yaptı. Milli futbolcu Melih Demiral da klibin altına milli takım formasını hediye edeceğini yazdı.

Çin’de ortaya çıkan dünyaya yayılan koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde alınan tedbirler arttırılarak devam ederken, sosyal medyadan da vatandaşların evde kalmaları yönünde mesajlar veriliyor. Elazığ Belediyespor’un genç yetenekleri de çektikleri video ile ’Evde kal Elazığ’ çağrısı yaptı.

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından, "Elazığ Belediyespor’umuzun genç yetenekleri hem ’Evde kal Elazığ’ çağrısında bulunuyor hem de Merih ağabeyleri gibi milli gururumuz olma yolunda ilerliyor" ifadeleriyle paylaşılan video binlerce kez izlendi.

Juventus’ta top koşturan milli oyuncu Melih Demiral da paylaşıma, "Hayalleri için antrenmanlarını evlerinde sürdüren Elazığlı kardeşlerimi tebrik ediyorum ve hepsine imzalı milli takım formamı hediye ediyorum" şeklinde yorum yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.