Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı, Avrupa İkincisi Oldu

Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı, Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Yunanistan’a 64-61 mağlup olarak ikinci oldu.Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Erkekler Milli...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı, Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Yunanistan’a 64-61 mağlup olarak ikinci oldu.
Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı, Yunanistan’a 64-61 mağlup olarak ikinci oldu.
Karşılaşmaya iyi başlayan milliler, ilk çeyrekte Yunanistan karşısında farkı iyice açtı. İyi oyununu sürdüren ay-yıldızlılar bu periyodu 19-12 aldı.
İkinci çeyrekte de oyunu üstün götüren milliler skoru 25-19’a getirdi. Genç Erkekler Basketbol Milli Takımı soyunma odasına 37-25’lik skorla üstün giden taraf oldu.
3. çeyrekte Yunanistan farkı eritmeye başladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan çeyreği milliler 48-41 üstün bitirdi.
Son çeyrekte eşitliği sağlayan Yunanistan, öne geçmeyi de başardı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan son dakikalarda Yunanistan oyunu önde sürdürmeyi başardı ve mücadelen 64-61 galip ayrılarak şampiyon oldu. Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı şampiyonayı 2’incilikle tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.