Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç erkekler basketbol ve voleybol da il birincilikleri sona erdi

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol ve Voleybol İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla sona erdi.Voleybol Federasyonu Başkanlığı'nın programında...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç erkekler basketbol ve voleybol da il birincilikleri sona erdi
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol ve Voleybol İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Voleybol Federasyonu Başkanlığı'nın programında yer alan il ve ilçelerden 26 takımın mücadele ettiği kulüpler arası genç erkekler voleybol müsabakası 7 Aralık 2014 tarihinde başlayıp 4 Mart 2015 tarihinde Belediye Spor Salonu'nda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Kâhta Metem ile Adıyaman Ticaret ve Meslek Lisesi Spor Kulübü'nün karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf, Kâhta Metem oldu. Final maçını kaybeden, Adıyaman Ticaret ve Meslek Lisesi Spor Kulübü'nün ikinci, Adıyaman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Kulübü İl üçüncülüğü elde etti. Kâhta Metem Spor Kulübü Voleybol Federasyon Başkanlığı'nın belirleyeceği bir ilde bölge şampiyonasında Adıyaman'ı temsil edecek.

BASKETBOLDA YAMAN SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU

Basketbol Federasyonu Başkanlığı'nın 2014 – 2015 faaliyet programında yer alan il merkezinden 8 Kâhta ilçesinden 4 ve Gölbaşı ilçesinden de 4 takım olmak üzere toplam 16 takımın mücadele ettiği kulüpler arası genç erkekler basketbol müsabakası 10 Aralık 2014 tarihinde başlayıp 4 Mart 2015 tarihinde Cumhuriyet Spor Salonu'nda oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Oynanan final maçları sonrasında Birinci Yaman Spor kulübü, ikinci Adıyaman Belediye Spor Kulübü ve üçüncü ise Kahta Gençlik Spor Kulübü oldu. Birinci olan takım 17-21 Mart tarihleri arasında Mardin ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasında Adıyaman'ı temsil etmeye hak kazandı.

Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupalarını, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, okul müdürleri ve kulüp başkanları tarafından verildi.

Final maçları sonunda bir açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Genç Erkekler Basketbol ve Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında kupayı kazanan takımları kutlayarak, bölge şampiyonasından iyi bir derece ile döneceklerine inandığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.