Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası Nefesleri Kesti

Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası ikinci gününde de heyecan dolu anlara sahne oldu. Başarılı olup dereceye giren genç güreşçiler, madalyalarını antrenörlerinin elinden aldı.Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesinde bulunan İsmet...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası ikinci gününde de heyecan dolu anlara sahne oldu. Başarılı olup dereceye giren genç güreşçiler, madalyalarını antrenörlerinin elinden aldı.
Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesinde bulunan İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve büyük çekişmelere sahne olan şampiyonada, 39 güreş kulübünde toplamda 120 sporcu ter döktü.
TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜLÜKLE YETİNDİ
Topladığı 42 puanla birinciliği Burdur Emniyet Spor Kulübü, ikinciliği Antalya İlkay Kaya Akademi Spor Kulübü üçüncülüğü Yalova Altınova Tersane Spor Kulübü kaptı. Düzenlenen müsabakalara ev sahipliği yapan Tekirdağ’ın Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı ise dördüncü sırada yer aldı.
2 gün süren ve büyük çekişmelerin yaşandığı şampiyonada, hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. Dereceye girip madalya almaya hak kazanan sporcular, sevinçlerini antrenörleri ve arkadaşlarıyla doyasıya yaşadı. Başarısız olup dereceye giremeyen sporcuları da teselli etmek antrenörlere düştü.
Şampiyonada bireysel anlamda 44, 48 ve 51 kilo kategorilerinde birincilikleri de Tekirdağ’ın Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’nın sporcuları aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.