Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Badminton Milli Takımı Tayland’da madalya arıyor

BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası 25 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Tayland’in Bangkok şehrinde yapılacak.BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası 2013 ( BWF World Junior Championships 2013) Tayland’in başkenti Bangkok’ta bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Badminton Milli Takımı Tayland’da madalya arıyor
BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası 25 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında Tayland’in Bangkok şehrinde yapılacak.

BWF Dünya Gençler Badminton Şampiyonası 2013 ( BWF World Junior Championships 2013) Tayland’in başkenti Bangkok’ta bulunan Huamark Spor Salonu’nda 32 ülkenin katılımı ile yapılacak. Beş gün sürecek olan badminton şampiyonası sonucunda birinci gelecek olan ülke "Suhandinata" kupasının sahibi olacak. Şampiyonada her grupta 4 ülkenin bulunduğu 8 grupta 32 takım mücadele edecek. Türkiye'nin grubunda bulunan ülkeler ise Hongkong, Vietnam ve Ermenistan.

Milli Takım Antrenörü Naci Usta, Enis Seselan, Sinan Zorlu, Özge Özer, Kübra Karataş'tan oluşan milli takım sporcuları ülkemizi temsil edecek. Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan milli takım antrenörü Naci Usta, "Bangkok’a bu sene şampiyonluk için geldik, geçen yıl ise Japonya’da yapılmıştı. Burada 4 sporcu ve 1 antrenör olarak mücadele edeceğiz. Takımımıza güveniyorum inşallah kazanacağız." dedi.

Milli takım oyuncusu Enis Seselam ise yaptığı açıklamada, "Burada hedefimiz takımımızı en iyi şekilde temsil etmek. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Burada ülkemi temsil edecek olmamdan dolayı çok mutluyum." dedi.

Milli takım oyuncusu Kübra Karataş ise yaptığı açıklamada, "Önemli bir şampiyonadayız. Ülkemi temsil edeceğim için çok heyecanlıyım. Böyle profesyonel yarışmalarda bulunduğum için şahsım olarak çok mutluyum ve güzel duygular içindeyim. Başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.