Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelibolu Oyunları Gönüllü Başvuruları Başladı

Çanakkale Savaşı’nın 100. yılı onuruna bu yıl ilki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek Gelibolu Oyunları için gönüllü başvuruları başladı.Çanakkale Savaşı’na katılan 7 ülke; Türkiye, Birleşik...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Savaşı’nın 100. yılı onuruna bu yıl ilki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek Gelibolu Oyunları için gönüllü başvuruları başladı.
Çanakkale Savaşı’na katılan 7 ülke; Türkiye, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Yeni Zelanda, Avustralya ve Hindistan’ın üniversiteli sporcularıyla katılacağı Gelibolu Oyunları’yla ilgili gönüllü başvuruları başladı. Gelibolu Oyunları Organizasyonu tarafından 24 Nisan-29 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de, 29-30 Nisan tarihlerinde ise İstanbul’da lojistik ve iletişim alanlarında çalışacak, İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerine hakim kişilerin, Gelibolu Oyunları’nda gönüllü olarak çalışmak için başvurabileceği açıklandı.
İstanbul çıkışlı ulaşım, Çanakkale ve İstanbul’da konaklama dahil tüm masraflar Gelibolu Oyunları Organizasyonu tarafından karşılanacağı belirtildi.
Sporcuların 3’e 3 basketbol, tenis, bisiklet, kros, triatlon, yelken, plaj voleybolu, yüzme ve ragbi branşlarında mücadele edeceği Gelibolu Oyunları’nın açılış töreni 25 Nisan’da gerçekleşecek. 4 gün sürecek organizasyonun kapanış töreni ise 29 Nisan’da İstanbul yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.