Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin futboluna damga vuracak gençler belirlendi

İtalyan Tuttosport'un geleneksel hale getirdiği, Avrupa liglerinde oynayan geleceğin en yetenekli genç yıldızlarının tahmin edildiği, Futbolun Altın Çocukları (Golden Boys) belirlendi.Avrupa kulüplerinde futbol oynayan 21 yaşının altında...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalyan Tuttosport'un geleneksel hale getirdiği, Avrupa liglerinde oynayan geleceğin en yetenekli genç yıldızlarının tahmin edildiği, Futbolun Altın Çocukları (Golden Boys) belirlendi.

Avrupa kulüplerinde futbol oynayan 21 yaşının altında 40 genç geleceğin yıldızı olarak gösterilirken, içlerinden İtalyan olmaması da dikkat çekti.

20 ülkeden 30 gazetecinin oyları ile belli olan geleceğin yıldız adaylarından en önemli 6 isim şunlardan oluştu: "Julian Draxler, Romelu Lukaku, Alex Oxlade-Chamberlain, Lucas Digne, Adnan Januzaj ve Sebastian Cristoforo"

Futbolun Altın Çocukları 2004 yılının en önemli adayı Wayne Rooney olurken, daha sonraki yıllarda Leo Messi, Cesc Fabregas ve Sergio Agüero gösterilmişti.

Son 2 yılda Futbolun Altın Çocukları olarak Mario Götze ve Isco'nun gösterildiği belirtildi. Mario Götze Borussia Dortmund'dan Bayern München'e 37 milyon Euro'ya giderken; Isco'da Malaga'dan Real Madrid'e 30 milyon Euro'ya transfer olduğu bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.