Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gediz Fen Lisesi Voleybol’da il birincisi oldu

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Gediz Fen Lisesi il birincisi oldu.Turnuvada 1’inci olan takım, Kütahya’yı Bölge finallerinde temsil edecek.Kütahya...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gediz Fen Lisesi Voleybol’da il birincisi oldu

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Gediz Fen Lisesi il birincisi oldu.

Turnuvada 1’inci olan takım, Kütahya’yı Bölge finallerinde temsil edecek.

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen okullar arası Genç Kızlar voleybol turnuvası finallerinde toplam 5 takım katıldı. Kütahya merkezde yapılan final maçı Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Gediz Fen Lisesi ve Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçını diğer maçlarda olduğu gibi yine 3-0’lık üstünlükle kazanan Gediz Fen Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımı İl şampiyonu oldu. İl birincisi takım Şubat 2018’de Kütahya’da düzenlenecek bölge finallerinde Kütahya’yı temsil edecek. Kız öğrenciler şampiyonluk düdüğü ile birlikte takım antrenörlerinin yanına giderek sevinç gösterisi yaptı. Ödül töreninde öğrencilere madalya ve kupaları teslim edilerek toplu fotoğraf çektirildi.

Gediz Fen Lisesi Müdürü İsmail Karaoğlan, “Cuma günü yapılan final maçlarında okulumuz Genç Kızlar Voleybol Takımı Kütahya İl Birincisi oldu. Okulumuz önümüzdeki ay yapılacak olan bölge voleybol müsabakalarında temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyor, bizlere bu gururu yaşattıkları için emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Nas, Antrenörümüz Talha Eraslan’a, Müdür Yardımcımız Hasan Ulutürk başta olmak üzere emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.(RB-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.