Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebzespor Sezona "O Sene Bu Sene" Sloganıyla Başlıyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gebzespor, "O Sene Bu Sene" sloganıyla girdiği yeni sezona imza şovla başladı.Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kocaeli’nin Gebze ilçesinin futbol takımı Gebzespor camia için yeni tasarlanan tişörtlerle...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gebzespor Sezona "O Sene Bu Sene" Sloganıyla Başlıyor
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gebzespor, "O Sene Bu Sene" sloganıyla girdiği yeni sezona imza şovla başladı.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kocaeli’nin Gebze ilçesinin futbol takımı Gebzespor camia için yeni tasarlanan tişörtlerle beraber yeni sezonun ateşini yaktı. Gebze’de bulunan bir otelde gerçekleşen imza töreninde görkemli anlar yaşanırken camia tek yürek olarak "O sene bu sene" dedi. Gebzespor’un yeni futbolcularının imza töreninin gerçekleştirildiği törene Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, kulüp yöneticileri, futbolcular ve taraftar temsilcileri katıldı.
ÇAKIR: "O SENE BU SENE DİYORUZ"
Düzenlenen tören önce açılış konuşması yapan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, "Bu sene Hakan hocamızın ciddi çalışmalarıyla "O Sene Bu Sene" diyoruz. Futbolcu kardeşlerimin buna inandığını biliyorum. Bizim de yüzümüzü kara çıkartmayacaklarını düşünüyorum" dedi.
KÖŞKER: "GEBZESPOR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL"
Gebzespor’un hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Hak ettiği yer daha yüksek. 7 yıllık belediye başkanlığı döneminde hep iyi olsun istedik. Ama bazı şeyler yaşanmadan olmuyor. Gebzespor uzun süre ortada gitti ama herkesten alacağı desteği aldı. Bir gün Ticaret Odasında başkanla birlikte konuştuk. Hiçbir şeyin dünyanın sonu olmadığını söyledik. İlker kardeşimizde orada hırslandı. İyi ki o konuşmayı yapmışız diyoruz. İnşallah bizde sayın kaymakamımız, Ticaret Odamız, spor müdürümüz ve bütün Gebze inanıyoruz ki bu sene daha da sahip çıkılacak. Biz ’O Sene Bu Sene’ olduğuna inanıyoruz” şeklinde konuştu.
ARSLAN: "ARTIK BU İLÇE AMATÖR KÜME İLE GİTMİYOR"
Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise, "Un var, şeker var, irmik var, her şey var. Sıra helva yapmakta. Başkan, hoca ve oyuncuların harika olduğunu bu sene gördük. İlçede de bir uyum var. Geriye helva yapmak kalıyor. O da sanırım bu sene olacak. Artık bu ilçe amatör küme ile gitmiyor. Hepimize yakışanın yapılması lazım. Temennim duam sizlerle. İnşallah şampiyon olursunuz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından yeni sezon öncesi takıma transfer olan oyuncular için imza töreni düzenlenirken, "O Sene Bu Sene" marşının çalındığı anda bütün salon marşı coşkuyla söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.