Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçının ardından

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Gazişehir Gaziantep ile Eskişehirspor’un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar şu ana kadar 4 gol...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçının ardından

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Gazişehir Gaziantep ile Eskişehirspor’un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar şu ana kadar 4 gol yediklerini ve 2 golü kendi kalelerine attıklarını belirterek, “Kendi sahamızda oynamış olduğumuz bu maçı kazanmak için sahaya çıktık. Gerçekten de kazanabilecek gücümüz vardı, diye değerlendiriyorum. Ama yediğimiz gol, ister istemez rahatsız etti. İlk yarıda gol pozisyonları üretemedik. İkinci yarıda biraz risk aldık. Çünkü 1-0 ile 2-0 arasında çok fark yok. Sonuçta 2-2’yi yakaladık. Geçen hafta da kendi kalemize gol attık. 4 gol yedik bunun 2’sini kendi kalemize attık. Maçı kazanma adına yaptıkları mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Burada 2 puan kaybetmiş olduk. Tabii ki bizim açımızdan kaybetmek iyi değil ama futbol bir oyun. Zevkli, keyif verici ve gollü bir maç oldu. Ama kazanamadık. İki takımı da kutluyorum” dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Hüsamettin Türkkan ise, galibiyeti hak ettiklerini ifade ederek, “Bugün Eskişehirspor galibiyeti hak etti diyebilirim. Ama futbolda her şey var. Dostça bir mücadele oldu. En azından tekme tokat yoktu, art niyet yoktu. Hakemlerimizin ufak tefek yanlışları oldu. Ama onlar da insan. Neticede geçiştirilebilecek şeyler. Onun dışında futbol adına çok söylenebilecek bir şey yok. İki taraf da sabit defansla oynadı. Sabit defans oynayınca aralarında orta sahaya seken toplarda, topu iyi değerlendiren tehlike oluşturdu. Onun dışında çok kaliteli bir maç oldu diyemem. Ama topun bizde olma oranı olsun, pozisyon zenginliği olsun, yine bizim taraftaydı. Neticede maç bitti. Gazişehir’e de başarılar diliyorum. Bizim de daha farklı yükselişe geçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.