Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziemir’in altın yumruğu

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği boksörü Batuhan Kurt, Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere milli takım kampına katılmaya hak kazandı.Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği boks sporcusu Batuhan...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziemir’in altın yumruğu
Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği boksörü Batuhan Kurt, Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere milli takım kampına katılmaya hak kazandı.
Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği boks sporcusu Batuhan Kurt, Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Başarısıyla Gaziemir’in gurur kaynağı olan Boksör Batuhan Kurt, antrenörü Cevat Aydın, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Tuncer ve kulüp yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u ziyaret etti ve mutluluklarını paylaştı. Sporcuyu makamında kabul eden Başkan Şenol, “Başarınla gurur kaynağımız oldun” dedi.
Milli forma heyecanı
Ağustos ayında düzenlenecek milli takım kampına katılmak için gün sayan Batuhan Kurt, Antrenör Cevat Aydın yönetiminde haftanın beş günü günde 10 saat olmak üzere yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Babasının yönlendirmesi sonucu boks yapmaya başlayan 18 yaşındaki Batuhan Kurt, “Çok çalıştım, çok emek harcadım. En büyük hedefim olimpiyatlarda ülkemizin bayrağını dalgalandırmak” diye konuştu.
Milli formayı giyecek olmanın heyecanını yaşayan genç boksör aynı zamanda 5-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Ahmet Cömert Turnuvası’na da yoğun bir hazırlık yapıyor. 27 yıldır boks sporuyla uğraşan, ulusal ve uluslararası turnuvalarda çeşitli dereceleri bulunan Antrenör Cevat Aydın, “En büyük amacım gençleri kötü alışkanlıklar yerine spora yönlendirmek ve şampiyon sporcular yetiştirmek” dedi. Boksun gençlere özgüven, disiplin, hayata karşı güçlü bir duruş kazandırdığını söyleyen Aydın, ailelere çocuklarını bilinçli bir şekilde spora yönlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.