Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantespor’un ilk maçını Ümit Öztürk yönetecek

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Gaziantepspor arasında Ankara’da oynanacak karşılamada Ümit Öztürk düdük çalacak.Gençlerbirliği ile deplasmanda mücadele edecek olan Gaziantespor’un Süper Lig’deki ilk maçını...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Gaziantepspor arasında Ankara’da oynanacak karşılamada Ümit Öztürk düdük çalacak.
Gençlerbirliği ile deplasmanda mücadele edecek olan Gaziantespor’un Süper Lig’deki ilk maçını Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Ali Saygın Ögel, Gökhan Bilir ve Murat Özcan yapacak. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma 21 Ağustos Pazar günü 19.30’da başlayacak.
Öte yandan Gaziantespor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın kafile programı belli oldu. Kırmızı-siyahlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Kırmızı-siyahlı ekibimizin, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında 21 Ağustos Pazar günü saat 19.30’da deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının kafile programı belli oldu. 20 Ağustos Cumartesi günü saat 14.05’de hava yoluyla Ankara’ya gidecek olan kırmızı-siyahlı kafilemiz, burada kampa girecek. Takımımız, Gençlerbirliği ile oynanacak karşılaşmanın ardından aynı gün gece hava yoluyla Gaziantep’e dönecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.