Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantespor, Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında evinde konuk edeceği Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağın...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantespor, Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında evinde konuk edeceği Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağın maçın hazırlıklarını sürdürdü. Celal Doğan Tesisleri’nde, Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kırmızı-siyahlılar, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise oyuncular taktik ve teknik çalışmalar gerçekleştirdi.
Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıklardan yeni kurtulan Mota ve Nabil Ghilas’ın antrenmanda hırslı performansları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, hafta sonu Atiker Konyaspor ile oynanacak olan önemli maçta Cezayirli forvet Nabil Ghilas’ı tekrardan 11’de görevlendireceği öğrenildi.
Antrenmanda milli takımlarda bulunan Belaruslu Sergey Kislyak da takıma katıldı.
Kırmızı-siyahlı ekip, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.