Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te Beşiktaş’ın Şampiyonluğu Doyasıya Kutlandı

Gaziantep’te Beşiktaş’ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilemesi üzerine, taraftarlar sokaklara dökülerek, 7 yıl sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, evinde Osmanlıspor’u...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te Beşiktaş’ın Şampiyonluğu Doyasıya Kutlandı
Gaziantep’te Beşiktaş’ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilemesi üzerine, taraftarlar sokaklara dökülerek, 7 yıl sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, evinde Osmanlıspor’u 3-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Siyah-beyazlı takımlarının formasını giyip bayraklarını alan taraftarlar, araçlarıyla şehir turu atıp kutlama yaparken, bazı taraftarlar da meydanlarda toplanıp sloganlar attı. Havai fişek atan taraftarlar ilk önce Fenerbahçe aleyhinde tezahüratta bulundu. Daha sonra Beşiktaş lehine sloganlar atan taraftarlar zaman zaman yolu trafiğe kapattı. Meşaleler yakan taraftarlar erken gelen şampiyonluğun tadını çıkarttı. Polisler de taraftarların taşkınlık çıkarmaması için yoğun çaba harcadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.