Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te 10 numara Orkan Çınar’ın

Gaziantepspor, gelecek vaat eden ve genç milli takımların da formalarını giyen Orkan Çınar’a 10 numaralı formayı verdi.Gaziantepspor’da futbolcuların yeni sezondaki forma isim ve numaraları belli oldu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor, gelecek vaat eden ve genç milli takımların da formalarını giyen Orkan Çınar’a 10 numaralı formayı verdi.
Gaziantepspor’da futbolcuların yeni sezondaki forma isim ve numaraları belli oldu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kırmızı-siyahlı takımın geçen sezonki performansından dolayı Orkan Çınar’ın 2016-2017 sezonunda Muhammet Demir’den boşalan 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Transfer döneminde 3 büyüklerin gözdesi haline gelen ve kariyerinde U16, U17, U18 ve U19 milli takımların da formasını terleten Orkan Çınar, geçen sezon ise 14 numaralı forma ile mücadele ediyordu.
Yaşı alay konusu olan Kangwa’ya 11 numara
Gaziantepspor’a Hapoel Raanana takımından transfer olan Evans Kangwa’ya ise 11 numaralı forma verildi. Transferin ardından bazı taraftarlar, 22 yaşındaki Kangwa’nın 30 yaş üstünde gösterdiğini söyleyerek, alaylı mesajlar paylaşmıştı.
"Emektar kaptan 6 numarayı giyecek"
Gaziantepspor’un emektar kaptanı Şenol Can, bu sezan yeniden transfer olduğu kırmızı-siyahlı takımda 6 sırt numaralı forma ile sahaya çıkacak. 2010-2014 sezonunda formasını giyen başarılı defans oyuncusu yeni sezonda İsmail Kartal’ın değişmez 11’i olmayı hedefliyor.
Kırmızı-siyahlıların Göztepe’den transfer ettiği kaleci Gökhan Değirmenci 83 numaralı formayı giyecek. Fenerbahçe’den transfer edilen Erten Ersu ise 34 numaralı forma ile takımdaki yerini alacak.
Hollanda’nın Zwolle takımından transfer olan sol kanat Bart Van Hintum takımda 4 numaralı formanın sahibi oldu. Rubin Kazan’da Gökdeniz Karadeniz’in takım arkadaşı olan Sergey Kıslyak 15 numaralı, Çin’in Hangzhou Greentown transfer olan forvet Davy Angan 19 ve Atletico Paranaense’den transfer olan Bruno Mota ise 22 numaralı formayla 2016-2017 sezonunda karşılaşmalara çıkacaklar.
İlhan Parlak 33’den 23 tercih etti
Kırmızı-siyahlı ekibin yeni sezon öncesi yeniden sözleşme imzaladığı İlhan Parlak ise 23 numaralı formayı giyecek. Hazırlık maçlarındaki performansıyla göz kamaştıran İlhan Parlak performansı ile Teknik Direktör İsmail Kartal’ı sevindirdi. Bu sezon performansı ile sevindiren İlhan Parlak’ın açtığı yeni sayfa ile forma numarasını da değiştirdiği öğrenildi. bu sezon 23 numaralı formayı terletecek olan İlhan, 2015-2016 sezonun devre arasında oynadığı maçlarda sahaya 33 numaralı forma ile çıkmıştı.
27 numara şoku
Kırmızı-siyahlı takımda ise en en dikkat çeken detay da, Gaziantep şehrinin plakası olan 27 numaralı formanın ise kimseye verilmemesi oldu. Gaziantepli olan İlker, Serkan, Tolga, Oktay ve Caner isimlerinden herhangi birinin 27 numarayı giymemesi dikkat çekerken, uzun bir zaman sonra ilk defa Gaziantepspor sahaya 27 numaralı oyuncusu olmadan çıkacak.
Oyuncuların forma numaraları
Kırmızı - siyahlı futbolcuların yeni sezondaki kaleci Tolga Gemici 95, savunmada, Elyasa Süme 3, Abdülkadir Kayalı 5, Barış Yardımcı 26, Alpay Koçaklı 17, İlker Günaslan 33, Caner Güler 94, Serkan Bakan 97 ve Oktay Aydın 98, orta sahada Emre Nefiz 7, Doğanay Kılıç 8, Daniel Larsson 9, Muhammed Ildız 20 ve Bruno Mota 22, forvette ise Anton Putsila 14 numaralı formayı giyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.