Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’un yeni transfer Nabil Ghilas:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un, Portekiz’in Porto takımından transfer ettiği Cezayirli Nabil Ghilas, gol krallığı yarışında bu sezon oldukça iddialı açıklamalar yaptı.Gaziantepspor Portekiz’in Porto takımından kadrosuna...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’un yeni transfer Nabil Ghilas:
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un, Portekiz’in Porto takımından transfer ettiği Cezayirli Nabil Ghilas, gol krallığı yarışında bu sezon oldukça iddialı açıklamalar yaptı.
Gaziantepspor Portekiz’in Porto takımından kadrosuna kattığı Cezayirli forvet Nabil Ghilas transferi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Başarılı oyuncu ilk transfer girişiminde yönetimle bir araya geldiğini ancak karar vermek için zaman istediğini belirtti.
Transferi konusunda ailesi, kardeşi ve menajerim ile konuşması gerektiğini hatırlatan Ghilas, ”Daha önce buraya geldim. Ancak bilmediğim bir kulüp ve bir lig için biraz zaman istedim. Kulüpten önce ailemle ve menajerimle konuşmak için zaman istedim. Daha sonra onlarla konuştuktan sonra ikna oldum geldim ve imzayı attım” dedi.
"Hedefim 20 gol"
Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından Adanaspor maçında 11’de görev verilmesi beklenen Cezayirli oyuncu, bu sezon ki hedefinin 20 gol atmak olduğunu ifade etti. Gaziantepspor’un geçen seneki gol yollarında yaşadığı sorunu çözeceğini ifade eden Ghilas," Öncelikle takıma yardım etmek için buradayım. Takıma yardım etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ama her golcünün olduğu gibi benim de hedeflerim var. Yeni sezondaki hedefim 20 gol civarında” ifadelerini kullandı.
“İnşallah benim için bura başarılı olur”
Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Ghilas, transferinin ardından geldiği kentte, ilk görüşmede olduğu gibi çok iyi karşılandığını sözlerine ekledi. Ghilas, "Her şeyden önce arkadaşlarım beni burada çok iyi kabul ettiler. Hocamız ve çok güzel bir tesislerimiz var. Beni çok iyi kabul ettikleri için bende burada memnunum. İnşallah benim için bura başarılı olur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.