Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’un genç kalecisinden başarı sözü

Gaziantepspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği genç kaleci Erten Ersu, "Futboluma iyi şeyler katıp, takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.Gaziantepspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği genç kaleci dün yapılan akşam antrenmanında yer...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği genç kaleci Erten Ersu, "Futboluma iyi şeyler katıp, takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.
Gaziantepspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği genç kaleci dün yapılan akşam antrenmanında yer aldı. Gaziantepspor’un 22 yaşındaki transferi Erten Ersu bu hafta Gençlerbirliği ile oynanacak ligin ilk maçı öncesi antrenmanda takım arkadaşlarıyla tanışarak sohbet etti. Ertan, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe’den buraya geldiğim için çok mutluyum. Yeni sezon öncesi yeni arkadaşlar ve yeni bir hocayla çalışacağım. Buraya gelmeden önce beni birçok takım istiyordu. Gaziantepspor gibi bir takımda oynayacak olmak beni gerçekleten çok heyecanlandırıyor. Bu yüzden ben de burayı tercih ettim. Yeni Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile bu sezon başarılı bir sezon geçirerek burada futboluma iyi şeyler katıp, takıma faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.