Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepsporlu taraftardan Bursaspor maçına yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor maçının biletlerine kırmızı-siyahlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.Ligin 6. haftasında cumartesi günü Bursaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Gaziantepspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor maçının biletlerine kırmızı-siyahlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Ligin 6. haftasında cumartesi günü Bursaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Gaziantepspor’da kırmızı-siyahlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Gaziantepspor yönetiminin geçen sezon bu yana taraftarların maça çekmek adına her maç için biletleri uygun tutma projesini Bursaspor maçında sürdürdü. Bilet almak için saatlerce kuyruk bekleyen taraftarlar ise maç öncesi yönetimin gösterdiği bu jest sonrası çok memnun olduklarını söyledi.
“İlk defa maça geleceğim”
Gaziantepspor taraftarlarından Ali Kaşar, ”Gaziantepspor taraftarıyım. İlk defa maça geleceğim. Biletleri yönetim yine uygun tutmuş ama Passolig biraz sıkıntı oluyor. İşimiz gücümüzü bırakıp bilet almaya geliyoruz. Ama bizi bir saat burada bekliyoruz. Maç günü yoğun olacağından bileti şimdiden aldık” dedi.
“Diğer illerin takımlarına göre çok uygun”
Taraftarlardan Erkan Çolak ise Gaziantepspor’un ve Büyükşehir Gaziantepspor’un bütün maçlarını takip ettiklerini söyledi. Bilet fiyatları, diğer illerin takımlarına göre çok uygun olduğuna vurgu yapan Çolak, ”Süper Lig takımların biletleri diğer illerde çok daha yüksek fiyatlardan satılıyor. Gaziantep’te bilet fiyatları çok uygun. Biz de bundan yararlanarak takımımızı desteklemek için cumartesi günü stat olacağız” ifadelerini kullandı.
“Yönetim en büyük icraatı bilet fiyatlarını ucuz yapması”
Taraftarlardan Başar Ocak ise, ”Yönetimin en büyük icraatı biletleri ucuz yapması. İnşallah cumartesi günü oynayacağımız Bursaspor maçında iyi sonuçlar verir. Gaziantepspor’dan iyi futbol bekliyoruz. Yani şu an ligin en az gol ve şut atan takımı, bu tabloyu görmek hoşumuza gitmiyor. Ama yine de takımımızın yanında olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kırmızı-siyahlı bir kadın taraftar ise, “Fenerbahçeli’yim ama Gaziantepspor’umuzu desteklemek adına bilet almaya geldim. Şehrimizin takımın bu tür önemli maçta yalnız bırakmamak için ben de burada bilet kuyruğuna girdim” diye konuştu.
Öte yandan Bursaspor maçı için kale arkası biletleri 3 TL, Maraton A-C biletleri 5 TL, Maraton B biletleri 5 TL, Kapalı A-B biletleri 25 TL, VİP Gold A-B biletleri ise 40 TL’den satılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.