Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’dan Sahte Hesap Açıklaması

Gaziantepspor Yönetim Kurulu, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl adına açılan sosyal hesaplarının asılsız olduğunu belirterek, gerekli hukuki işlemler yapılacağını bildirdi.Gaziantepspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Yönetim Kurulu, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl adına açılan sosyal hesaplarının asılsız olduğunu belirterek, gerekli hukuki işlemler yapılacağını bildirdi.
Gaziantepspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, “Bazı medya organlarında başkan İbrahim Kızıl, tarafından Gaziantepspor taraftarları hakkında söylendiği iddia edilen tamamen gerçek dışı haberler yer almaktadır. Başkanımız İbrahim Kızıl adına açılan sahte Twitter ve Facebook adlı paylaşım sitelerinde, isim ve resim kullanılarak sayfa ve sayfalar açıldığını ve bu sayfalarda başkanımız İbrahim Kızıl’a ait olmayan söz ve düşüncelerle bazı değerlendirmelerde bulunulduğunu takip etmekteyiz. İbrahim Kızıl adına bu hesabı açanlar hakkında hukuki işlem başlatılarak, suç duyurusunda bulunulduğunu ve bu tarz girişimleri şiddetle kınadığımızın bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.