Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’dan Prince Gounao için teklif

Gaziantepspor’un 2015-2016 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı başarılı futbolcu Prince Gounao aşkı yeniden alevlendi. Yıldız futbolcu için yeni bir teklifte bulunulacağı öne sürüldü.Gaziantepspor’da yeni sezonun transfer çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’un 2015-2016 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı başarılı futbolcu Prince Gounao aşkı yeniden alevlendi. Yıldız futbolcu için yeni bir teklifte bulunulacağı öne sürüldü.
Gaziantepspor’da yeni sezonun transfer çalışmaları devam ederken, geride kalan sezonun devre arasında da İtalyanın Atalanta kulübünden kiralık olarak kadrosuna kattığı defans oyuncusu Prince Gounao aşkı yeniden alevlendi.
Kırmızı-siyahlı yönetim bu oyuncu için yaklaşık 1 aydır nabız yoklarken, kulübü Atalanta ekibine yeni bir teklif sunulduğu öne sürüldü. Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcu için yönetimin Atalanta kulübüne teklifte bulunduğu ve 1.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi.
B planı hazır
Yönetim 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katamazsa B planını devreye sokacak. Kırmızı-siyahlı ekibin transferden sorumlu yöneticisi Mustafa Kızıl, geçen sezonun devre arasında olduğu gibi yine kiralama formülünü devreye sokacak.
Fransız oyuncu Gaziantepspor formasıyla geçen sezon ligde oynadığı 16 maçta 90 dakika görev aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.