Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’dan İlginç Penaltı İstatistiği

Spor Toto Süper Lig'in Bitimine 3 Hafta Kala Evinde Eskişehir İle 1-1 Kalan Gaziantepspor, Bu Sezon Ligde Kazandığı 3. Penaltıyı Da Gole Çeviremedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’dan İlginç Penaltı İstatistiği
Spor Toto süper Lig’in bitimine 3 hafta kala evinde Eskişehir ile 1-1 kalan Gaziantepspor, bu sezon ligde kazandığı 3. penaltıyı da gole çeviremedi.
2014 - 2015 Süper Lig sezonunda hiç penaltı kullanmayarak ilginç bir istatistiğe imza atan Gaziantepspor, 2015-2016 sezonunda ise bitime 3 hafta kala sadece 3 penaltı kullandı.
Eskişehirspor maçı öncesi en son penaltı atışını Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa deplasmanında John Chibuike ile gole çeviren kırmızı-siyahlılar, Eskişehir maçında son dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremeyerek hayati önem taşıyan 2 puanı kaybetti.
Süper Lig’in 32. haftasında konuk ettiği Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantepspor, maçın son dakikasında genç oyuncu Emre Nefiz’in kullandığı penaltıyı gole çeviremeyerek ligde kalma mücadelesini gelecek haftalara taşıdı.
Karşılaşmadan sonrasında düzenlenen basın toplantısında penaltı ile ilgili olarak Gaziantep Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şu açıklamayı yapmıştı:
"Bizim penaltıcımız aslında John Chibuike. Ama oyundan çıkmıştı. Gaziantepspor zaten takım olarak bu sezon bir, iki tane penaltı atmış. Açıkçası penaltı kazanınca biraz şoka girdik. Kim vursun diye düşündük. Herkes Emre Nefiz’de birleşti. Öyle karar verdik. Genç bir oyuncu. Şanssızlık oldu. Futbolda böyle şeyler oluyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.