Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da transfer hareketliliği

Gaziantepspor Kulübü, geçen sezon kırmızı-siyahlı formayı giyen 9 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5’i yabancı 7 yeni oyuncuyu da renklerine katarak hareketli bir transfer sezonu geçirdi.Gaziantepspor, 2016- 2017 futbol sezonuna güçlü...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Kulübü, geçen sezon kırmızı-siyahlı formayı giyen 9 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5’i yabancı 7 yeni oyuncuyu da renklerine katarak hareketli bir transfer sezonu geçirdi.
Gaziantepspor, 2016- 2017 futbol sezonuna güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Güneydoğu temsilcisi geçen sezon kırmızı-siyahlı formayı giyen 9 futbolcu ile yollarını ayırırken, 5’i yabancı 7 yeni oyuncuyu da renklerine katarak hareketli bir transfer sezonu geçirdi.
7 yeni isim
Gaziantepspor transferde, Göztepe’den kaleci Gökhan Değirmenci, Fenerbahçe’den kaleci Erten Ersu (kiralık), PEC Zwolle takımından savunma oyuncusu Bart Van Hintum, Rubin Kazan’dan ön libero Sergey Kislyak, Atletico Paranaense’den ofansif orta saha oyuncusu Bruno Mota, Hapoel Raanana’dan Evens Kangwa, Hangzhou Greentown’dan Davy Claude Angam’ı renklerine kattı. Öte yandan geçen sezon Adana Demirspor forması giyen Şenol Can’ın yanı sıra 2016- 2017 futbol sezonunun ikinci yarısında Giresunspor’da kiralık olarak forma giyen İsmail Haktan Odabaşı da tekrar takıma katıldı.
9 futbolcu ile yollar ayrıldı
Gaziantepspor, geride kalan sezonun ardından Zydrunas Karcemarskas, Bora Sevim, Fernando Marçal de Oliveira, Gbenya Arokoyo, Koray Arslan, Hakan Çinemre, Jucimar Lima Pacheco Abuda, Erdem Şen, Mustafa Durak ve Habib Habibou ile yollarını ayırdı.
Gözler kaleci ve stoper transferine çevrildi
Yeni Teknik Direktör İsmail Kartal ile sezona başlayan ve ligde üst sıraları hedefleyen Güneydoğu ekibinde gözler kaleci ve stoper transferine çevrildi. Hemen hemen her mevkiye transfer yapan kırmızı-siyahlılar, uzun yıllar takımın birinci kalecisi olarak görev yapan Zydrunas Karcemarskas’ın boşluğunu tecrübeli bir isimle doldurmayı hedefliyor. Gaziantespor’un bir diğer önem verdiği mevki ise stoper oldu. Geçen sezon devre arasında Atalanta’dan kiraladığı Prince Desir Guano’dan haber bekleyen Gaziantepspor, futbolcunun Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile sözleşme imzalamasının ardından teknik ekip ve yönetim alternatif isimler üzerinde düşünmeye başladı.
Yeni transferlerin performansı teknik ekibi sevindirdi
Kırmızı-siyahlılar, yeni sezon öncesi hazırlık kampı süresince oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasında da mağlubiyet yüzü görmedi. Gaziantepspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’u 1-0 ve Göztepe’yi 4-2 yendi. Gaziantep ekibi Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor’u 4-2 mağlup ederken, kampın son hazırlık maçında Katar takımlarından El Wakrah’ı 6-0 gibi farklı skorla geçerek hazırlık maçlarında sergilediği performansla taraftarlarına umut dağıttı.
Gaziantepspor hazırlık maçları oynadığı 4 maçta rakip ağlara 14 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.