Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da Teknik Direktör Belirsizliği Sürüyor

Gaziantepspor’da Teknik Direktör belirsizliği sürüyor.Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Bülent Uygun gibi isimlerle görüşen nancak olumsuz sonuç alan Gaziantepspor’da yaşanan bu belirsizlik, transfer çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da Teknik Direktör belirsizliği sürüyor.
Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Bülent Uygun gibi isimlerle görüşen nancak olumsuz sonuç alan Gaziantepspor’da yaşanan bu belirsizlik, transfer çalışmalarına da yansıyor. Kiralıktan dönen oyuncularla birlikte kadrosu bir hayli geniş olan Gaziantepspor, teknik adamı belirlemeden yolları ayıracağı isimleri de netleştiremiyor. Yönetimin, önümüzdeki sezon takımda düşünmediği oyuncular olsa da, teknik adamın raporu da bu konuda belirleyici olacak.
BEKLENEN PARA YATTI
Gaziantepspor’da beklenen para geldi. Gaziantepspor’un haftalardır beklediği lige katılım parası dün kırmızı-siyahlıların hesabına yatırıldı.
Transferleri yapmak için beklenen para TFF tarafından dün itibariyle hesaba yatırılırken Gaziantepspor’un ise ilk olarak hali hazırdaki mevcut ödemeleri yapacağı ve sonrasında transfer için ayrılan bütçe doğrultusunda çalışmalarını hızlandıracağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.