Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da Mustafa Ve Erdem Yeniden Kadroya Girdi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yaptıkları maçta, sakatlıklar gerekçesiyle oynayamayan Mustafa Durak ve Erdem Şen’i maçın 18 kişilik kadrosuna dahil etti.Kırmızı-siyahlılar’ın...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yaptıkları maçta, sakatlıklar gerekçesiyle oynayamayan Mustafa Durak ve Erdem Şen’i maçın 18 kişilik kadrosuna dahil etti.
Kırmızı-siyahlılar’ın Teknik Direktörü Mutlu Topçu Mersin İdmanyurdu maçında kalede Karcemarskas’a görev verirken, Osmanlıspor maçında sakatlanan Marçal’in yerine de defansın solunda tecrübeli Koray Aslan’a şans tanıdı. Topçu, Torku Konyaspor maçının ilk 11’inde yer verdiği Emre Nefiz’i yedek kulübesinde oturttu. Sarı kart cezası biten Anton Putsila’yi ise sol açık’ta görevlendirdi. Tecrübeli teknik adam, geçen hafta ilk 11’de oynattığı Abuda’yı maçın kadrosuna dahil etmezken, John Chibuike’nin yerine ise forvette İlhan Parlak’a görev verdi.
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçında sakatladıktan sonra bir türlü düzelemeyen başarılı orta saha oyuncusu Erdem Şen 5 maç sonra Mutlu Topçu tarafından kadroya alındı. Şen, maçın 58. dakikasında Hürriyet Gücer’in yerine oyuna dahil oldu. Sakatlığından dolayı kadroya giremeyen kırmızı-siyahlıların başka oyuncusu Mustafa Durak ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil olurken teknik direktör Mutlu Topçu, tarafından oyuna alınmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.