Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da Marçal’ın Transferi An Meselesi

Gaziantepspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Marçal ile her konuda anlaşırken kulübü Benfica’dan olumlu yanıt bekleniyor.Gaziantepspor, geçen sezon kadrosuna kiralık olarak kattığı Fernando Marçal transferi konusunda mutlu...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Marçal ile her konuda anlaşırken kulübü Benfica’dan olumlu yanıt bekleniyor.
Gaziantepspor, geçen sezon kadrosuna kiralık olarak kattığı Fernando Marçal transferi konusunda mutlu sona çok yakın. Kırmızı-siyahlılar, oyuncu ile her konuda anlaşırken kulübü Benfica’dan olumlu yanıt bekliyor. Gaziantepspor, Marçal için Benfica’ya 1 milyon Euro teklif etti. Oyuncunun bonservis ücretini ödeyip almak isteyen yönetim aksi bir durumda satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Gaziantepspor, oyuncu ile her konuda anlaşırken kulübün kararını bekliyor. Eğer kulüp de transfere onay verirse Brezilyalı deneyimli sol bek oyuncusu sezon sonuna kadar yeniden Gaziantepspor forması giyecek.
Marçal ve kulübü Benfica’da son anda pürüz çıkması halinde ise kırmızı-siyahlılar, listedeki diğer oyuncuları yine kiralık formülüyle kadroya katmak için görüşmeler yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.