Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da Kabus Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de Gösterdiği Performansla Büyük Hayal Kırıklığı Yaşayan Gaziantepspor'da Kötü Gidiş Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da Kabus Sürüyor
Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaşayan Gaziantepspor’da kötü gidiş devam ediyor.
Süper Lig’in 32. haftasına 15. sırada giren kırmızı-siyahlı takım, ligde tutunma yolunda önemli bir maça çıktı. Eskişehirspoor’u konuk eden Gaziantepspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve 33 puanda kaldı. Son 9 resmi maçında galibiyet alamayan kırmızı-siyahlı takım, Eskişehirspor karşılaşmasında da galip gelemedi ve kötü istatistiğini 10 karşılaşmaya çıkardı. Kırmızı-siyahlı ekip, ligde oynadığı son 9 resmi müsabakadan rakiplerine üstünlük sağlayamadı. Bu maçların 4’ünü kaybeden Gaziantepspor, 3 müsabakada ise rakipleriyle yenişemedi.
LİGDE 15 MAÇTA 2 GALİBİYET
Ligde yaptığı son 15 maçta sadece iki kez galip gelebilen Gaziantepspor, 4 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Bu sezon özellikle dış sahalarda oynadığı maçlarda sonuca gitmekte sıkıntı yaşamayan Gaziantepspor, aynı performansı kendi evinde sergileyemedi. Kırmızı-siyahlı ekip evinde oynadığı son 5 maçını kazanamadı. Ligde kendi evindeki son galibiyetini 23. haftada Galatasaray’ı 2-0 yenerek elde eden kırmızı-siyahlı takım, ardından Torku Konyaspor, Trabzonspor ve Medicana Sivasspor’a 1-0, Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup olurken, son olarak cumartesi oynadığı Eskişehirspor maçında da 1-1 berabere kalarak rakibine üstünlük sağlayamadı.
GOL YOLLARINDA SIKINTI SÜRÜYOR
Sezonda istediği performansı gösteremeyen ve en sonunda teknik adam değişikliğine giderek takımın başına Sergen Yalçın’ı getiren yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Gaziantepspor’da gol yollarındaki yaşadığı sıkıntı önlenemiyor. Süper Lig’de yaptığı 32 maçta 29 gol atarak ligde en az gol atan takım olan kırmız-siyahlı ekip, ikinci yarıda oynadığı 15 maçta sadece 9 gol atabildi.
ELYASA SÜME’DEN SİFTAH
Gaziantepspor’un deneyimli futbolcusu Elyasa Süme, uzun bir aradan sonra ligde golle tanıştı. Bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan ve sık sık sakatlıklarla karşılaşan Elyasa, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta hem kendisinin hem de takımının ilk golünü attı. Elyasa’nın maç içerisinde istekli oyunu da teknik direktör Sergen Yalçın’ı oldukça memnun etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.