Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da İzin Bitti

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mutlu Topçu...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.
Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mutlu Topçu yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmana kırmızı-siyahlı futbolcular sahada ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı.
Antrenmanın ana bölümünde rejenerasyon koşusu, 5’e 2 pas çalışması ve yarı alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirildi.
Antrenmana, milli takım kamplarında bulunan futbolcular Orkan Çınar ve Alperen Uysal ile tedavilerini ülkelerinde sürdüren Habib Habibou ve Fernando Marçal’ın katılmadı.
Öte yandan Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmada sağ bacak üst arka adalesinden sakatlanan Hürriyet Güçer’in yapılan fizik muayene ve radyoloji tetkikleri sonucunda kısmi yırtık tespit edildi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun tedavisine başlandığı bildirildi.
Gaziantepspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.