Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da hedef 3 puan

Gaziantepspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı zorlu Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul’dan 3 puan ile dönmek istediklerini dile getiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bizim avantajımız daha rahat olmamız....

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da hedef 3 puan
Gaziantepspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı zorlu Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul’dan 3 puan ile dönmek istediklerini dile getiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bizim avantajımız daha rahat olmamız. Rakibimizin daha baskı altında olduğunu düşünüyoruz. Oyuncularım kendi gelecekleri için en iyisini yapmak zorundalar. İnşallah güzel bir maç olur." dedi.

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenman teknik ağırlıklı yapıldı. Antrenmana sakat oyucular Ognjen Vranjes ve kaleci Karcemarskas’ın dışında diğer oyuncular katıldı. Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Okan Buruk, "Konyaspor maçında oynadığımız oyun hiçbirimizi tatmin etmedi. Maçın ilk yarım saati bir şeyler yapmaya çalışan taraftık ama daha sonraki oyun bizi mutlu etmedi. Ligde ilk yedi için bir yarış içerisindeyiz. Ortada bir grup oluştu, bu grubun içerisinden yukarılara çıkmak istiyoruz." diye konuştu

"PUAN KAYBEDEN RAKİBİMİZ KENDİ SAHASINDA DAHA MOTİVE ÇIKACAKTIR"

Her maça ortadaki 3 puana talip olmak için çıktıklarını ifade eden Buruk, Galatasaray karşısına da aynı parolayla çıkacaklarını vurgulayarak, "Rakibimiz son hafta puan kaybetti, kendi sahasında daha motive çıkacaktır. Bizim avantajımız daha rahatız. Rakibimizin daha baskı altında olduğunu düşünüyoruz. Oyuncularım kendi gelecekleri için en iyisini yapmak zorundalar. İnşallah güzel bir maç olur." şeklinde konuştu.

Türk Telekom Arena’da zorlu bir deplasmana çıkacaklarını söyleyen Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme ise yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. Geçen hafta bir beraberlik vardı. En iyi şekilde sezonu bitirmek istiyoruz. Bu maçta da elimizden geldiğinin en iyisini yapacağız. Galatasaray da şampiyonluk yarışından kopmamak için elinden geleni yapacaktır. Sahaya istediklerimizi yansıtırsak iyi bir sonuç ile ayrılacağımızı düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Gaziantepspor'un tecrübeli ismi Gökhan Süzen ise 3 haftada iki şampiyon adayı (28. hafta Galatasaray, 29. hafta Gençlerbirliği ve 30. hafta Beşiktaş) ile mücadele edeceklerini belirterek, bu önemli maçlarda en iyi sonucu almak istediklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.