Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da Gelen Gideni Arattı

Gaziantepspor’da İlhan Parlak ve Habib Habibou ikilisi takımdan devre arasında ayrılan forvet oyuncusu Muhammet Demir’e yetişemedi.Gaziantepspor’a devre arasında katılan İlhan Parlak ve Habib Habibou yine devre arasında Trabzonspor’un yolunu...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da İlhan Parlak ve Habib Habibou ikilisi takımdan devre arasında ayrılan forvet oyuncusu Muhammet Demir’e yetişemedi.
Gaziantepspor’a devre arasında katılan İlhan Parlak ve Habib Habibou yine devre arasında Trabzonspor’un yolunu tutan Muhammet Demir’in yerini dolduramadı. Kırmızı-siyahlı takımın eski oyuncusu Muhammet, Gaziantep formasıyla bu sezon oynadığı 18 resmi maçta rakip filelere 7 gol kaydederken, 4 de asist yapmıştı. Muhammet’in Trabzonspor’a transfer olmasından sonra bu bölgeye yapılan takviyeler hücum hattına ilaç olmadı. Forvet bölgesine takviye edilen Habib Habibou ve İlhan Parlak ise birer gol atıp, toplamda sadece 2 gole ulaşabildi.
Fransa’nın Rennes takımından transfer edilen Habibou geldiği günden bu yana kırmızı-siyahlı ekip ile ligde 4 maça çıktı. En son oynanan Kayserispor maçından sonra sakatlık yaşayan forvet oyuncusunun tedavisine ülkesinde devam ediliyor. Gaziantep ekibinin bir başka forvet oyuncusu İlhan Parlak ise takıma uyum sağlayamadı. Geldiği günden bu yana Teknik Direktör Mutlu Topçu’dan görev bekleyen tecrübeli forvetin ligde sadece 1 golü bulunuyor. Habibou - İlhan ikilisi oynadıkları karşılaşmalarda şu ana dek kendilerinden bekleneni veremedi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu eski oyuncusu Muhammet Demir’in takımdan ayrıldıktan sonra oynanan 8 karşılaşmada zaman zaman Habib Habibou’yu, zaman zaman İlhan ve orta saha oyuncusu Daniel Larsson’u hücum bölgesinde denedi. Ancak Habibou ve İlhan, etkisiz futbollarıyla Topçu’yu hayal kırıklığına uğrattı.
Ligde Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray maçlarında ilk 11’de sahaya çıkan Habibou etkisiz futboluyla büyük eleştiri aldı. Kayseri Erciyesspor’dan transfer edilen İlhan Parlak, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Osmanlıspor, Galatasaray, Kayserispor, Torku Konyaspor maçlarında yedek soyunup sonradan oyuna dahil olurken, sadece Mersin idmanyurdu karşılaşmasında ilk 11’de şans buldu. İlhan Parlak da gol yollarında sessiz kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.