Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor’da forvetten sonra kaleci girişimleri de sonuçsuz kaldı

Gaziantepspor, transferin son günlerinde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği forvet ve kaleci girişimlerinde başarısız oldu.Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor, ligde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürürken...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da forvetten sonra kaleci girişimleri de sonuçsuz kaldı
Gaziantepspor, transferin son günlerinde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği forvet ve kaleci girişimlerinde başarısız oldu.
Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor, ligde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Yönetim daha önce anlaşmaya vardığı öğrenilen Cezayirli forvet Nabil Ghilas ve Arnavut kaleci Alban Hoxha ile yaptığı transfer girişiminden sonuç alamadı.
Cezayirli forvet Gaziantepspor’u beğenmedi
Gaziantepspor taraftarını takıma yıldız istemesi üzerine Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, takıma yıldız transfer etmek için harekete geçmişti. Kızıl ve beraberindeki scout ekibi yıldızını Cezayir’den bulmuşken oyuncunun kulübü ve imkanları beğenmemesi nedeniyle vazgeçmişti.
Yıllık ücretinden dolayı vazgeçildi
Kaleye de arayışlarını sürdüren Gaziantepspor bir süredir transfer etmek için uğraştığı Arnavut kaleci Alban Hoxha transferinden vazgeçti. Oyuncunun Partizani kulübüyle her konuda anlaşma sağlayan ve 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışan Gaziantepspor, bu defa Alban Hoxha engeline takıldı. Yıllık ücretinin yüksek olması sebebiyle bir süredir pazarlık halinde olunan oyuncudan vazgeçildi. 1 milyon Euro’dan aşağı inmeyen ve bu rakamda direten Alban Hoxha defteri de böylelikle kapanmış oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.