Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor - Ümraniyespor maçının ardından

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Gaziantepspor, sahasında Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Gaziantepspor, sahasında Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, Gaziantepspor’u mücadelesinden dolayı kutladığını söyledi. Yapılan mücadelede kendi takımlarını da görme imkanı gördüklerini aktaran Bektaş, "Bizim için güzel bir mücadele oldu, 3 golümüz oldu. Karşımızda genç ve dinamik bir takımla mücadele ettik. Bizler de kendi oyuncularımızı görmüş olduk. Genç ve dinamik bir takım vardı onlarda. Oyunun başında bizi biraz zorladılar. Oyunun sonuna doğru bizim de kalitemiz ön palana çıktı. Bu kadar olumsuzluklara rağmen Gaziantepspor’a teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor teknik Direktörü Bünyamin Süral ise maça 16-17 yaşındaki çocuklarla çıktıklarını belirtti. Kendi oyuncularını kutladığını aktaran Süral, "Oyuncularım ezilmediler, inandılar ve kendilerine güvendiler. Çok güzel bir şekilde mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum. Bazı olumsuz durumlar oldu. İki yabancı oyuncumuz son anda oynamayacaklarını belirterek gittiler. Takımı sattılar, alacaklarını istediler. Buna rağmen bu çocuklar, takımlarına sahip çıktı. Hepsinin yanaklarından öpüyorum. Gaziantepspor’a sahip çıkılmasını istiyorum. Gaziantepspor’u, eski yıllarına getirmek istiyoruz. Bazı goller yedik, bu goller acemi olduklarından dolayı oldu. Hakem hataları oldu. Bu çocukların güven ve itibarını kırmasınlar" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.