Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor - Trabzonspor maçında Ali Palabıyık düdük çalacak

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında Gaziantepspor ile Trabzonspor’un 27 Ağustos Cumartesi günü karşılaşacağı maçta Ali Palabıyık düdük çalacak.Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında ligin iki iddialı takımı olan Gaziantepspor...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında Gaziantepspor ile Trabzonspor’un 27 Ağustos Cumartesi günü karşılaşacağı maçta Ali Palabıyık düdük çalacak.
Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında ligin iki iddialı takımı olan Gaziantepspor ile Trabzonspor mücadele edecek. Cumartesi günü oynanacak olan bu önemli mücadeleyi Ankara Bölgesinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu.
Palabıyık’ın Gaziantep karnesi
Gaziantepspor, FIFA Kokartlı hakem Ali Palabıyık’ın yönettiği 4 resmi maçta da galibiyetle tanışamadı. Kırmızı Siyahlılar Ali Palabıyık’ın yönettiği 4 maçta 4 mağlubiyet aldı. Gaziantepspor sırasıyla, 2015-2016 sezonunda evinde Sivasspor ile oynadığı ve 2014-2015 sezonunda Fenrbahçe ile deplasmanda oynadığı maçlarda sahadan 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrıldı. Gaziantep ekibi 2013-2014’de Sivasspor ile oynadığı maçı 3-2 ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçı da 2-0 kaybetmişti.
Hafta sonu oynanacak olan mücadeleye sıkı bir şekilde hazırlanan Gaziantepspor rakibini yenerek hem ilk 3 puanını almak hem de hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği maçı kazanarak galibiyet hasretini dindirmek istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.