Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor, Trabzonspor Maçı İçin İddialı

Gaziantepsporlu oyuncular Koray Arslan ve Arokoyo, cumartesi günü karşılaşacakları Trabzonspor’u puansız göndermek istediklerini söyledi.Gaziantepspor, cumartesi günü ağırlayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepsporlu oyuncular Koray Arslan ve Arokoyo, cumartesi günü karşılaşacakları Trabzonspor’u puansız göndermek istediklerini söyledi.
Gaziantepspor, cumartesi günü ağırlayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi futbolcular Arokoyo ve Koray Arslan açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’u yenmek istediklerini belirten Koray Arslan, “Trabzonspor bu ülkenin 4 büyüğünden birisi. Zor bir maç olacak, onların da kötü gidişatı var. Gerçi son iki haftadır galibiyetleri var. Bize de sakatlıkları iyileşmiş bir şekilde gelecekler. İyi mücadele edip iyi bir sonuç almak istiyoruz. Onları yenecek gücümüz var. Bunu sahaya yansıtırsak istediklerimizi yerine getirirsek zaten iyi bir sonuç alırız" dedi.
"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"
Elinden geleni yapmaya çalıştığını vurgulayan Koray, "Baktığınız zaman bek oyuncusuyum ama sol tarafta oynuyorum. Bazı pozisyonlarda sol ayağımı kullanmam gerektiğinde sıkıntı yaşıyorum. Zaman zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takım olarak da zorlu rakiplerle oynuyoruz, kolay değil. Mersin maçı özelikle zor bir maçtı, rakibin kazanması gereken bir maçtı ama alınan bir puan galibiyete eşit bir puan. Çünkü aramızdaki puan farkını korumuş olduk" diye konuştu.
"KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"
Koray Arslan, rakiplerinin kim olduğu ile ilgilenmediklerini ifade ederek, "Trabzonspor belli bir şey yapmak zorunda, onun bilincindeler. Her maç zorlu geçiyor. Trabzon maçından sonra Sivas gelecek, onlar düşme potasındalar. Biz kendi işimize bakıyoruz. Elimizden geleni saha içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman başarılı oluyoruz, zaman zaman da bu bizim için kötü oluyor. 8 haftalık bir periyot var, en iyi şekilde bu periyottan alnımızın akıyla çıkıp ligi bitirmek istiyoruz. İnşallah bunda başarılı oluruz" dedi.
Kendilerini zor bir maçın beklediğini vurgulayan Nijeryalı futbolcu Arokoyo ise, “Çok zor bir maç olacak ama çalışmaya devam ediyoruz. Yeterince odaklanmış durumdayız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.