Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında karşı karşıya gelen Gaziantepspor ile Torku Konyaspor 1-1 berabere kalırken her iki takımın teknik direktörleri maçtan sonra açıklamada bulundu.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında karşı karşıya gelen Gaziantepspor ile Torku Konyaspor 1-1 berabere kalırken her iki takımın teknik direktörleri maçtan sonra açıklamada bulundu.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Özellikle maçın ilk yarısı maça iyi başladık. Sahaya doğru yayılan bir takımdık. Golü de bulduk. Rakibimiz yüksek top oynadı. Bu maçtan önce 4 tane önde hücum yönü yüksek oyuncuyla çıkacağız demiştim ama rakip kaleye fazla gidemedik. Kendi sahamıza fazla yaslandık. İkinci yarıda gol bulabilirdik. Rakibimiz de gol pozisyonu buldu. Sonuç olarak 1-1 her iki takım için de kötü bir sonuç değil. Bu sene kendi saha avantajımızı kullanamadık. Stada gelenlere teşekkür ediyoruz ama seyirci avantajı olan bir takım değiliz. Şu anda ortada bir grup oluştu. İlk 7 içinde olmak bizim için en büyük hedef” dedi.
TORKU KONYASPOR CEPHESİ
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, ”Öncelikle hedefimiz 3 sonuçtan 2’si bizim için iyi olacaktı ama galip gelebilseydik daha iyi olurdu. Beraberlik de bizim için kötü bir sonuç değil. Son 5 haftada hiç geriye düşmemiştik. Gol yedikten sonra açıkçası ne yapabiliriz diye düşündük. Rakip takım kenarlardan çok sert geldi. İlk yarı yeteri kadar şut attık. Net pozisyonlar değildi ama iyi şutlar çektik. İkinci yarı gol gelebilir mi dedik. Nitekim golün geleceği dakikalara geldik ve golü bulduk. Açıkçası bir puan bizim için kötü bir sonuç değil” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.