Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor Son Nefeste

Gaziantepspor'da Gençlerbirliği Beraberliği Moralleri Yükseltti

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayan Gaziantepspor’da, mücadelenin bitimine 2 dakika kala bulduğu 2 golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılması Fenerbahçe maçı öncesinde moralleri yükseltti.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşan Gaziantepspor maçın 85. dakikasına kadar geriye götürdüğü mücadeleden sürpriz bir geri dönüş yaparak beraberliği buldu. Maçta tutuk bir oyun sergileyen Gaziantepspor 2-0 geriye düştükten sonra Muhammet ve 90+2 Camara’nın ayağından bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
İKİ OYUNCU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olan Gaziantepspor da iki önemli oyuncusu Arokoyo ve John Chibuike gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştüler. Arokoyo maçın 73. dakikasında hakeme yoğun itirazlarında dolayı gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, John Chibuike ise maçın 85. dakikasına da rakip oyuncusunun ayağına kontrolsüz bir şekilde girerek hakem Tolga Özkalfa’dan direk kırmızı kartla oyundan atıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.