Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor - Medıcana Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor sahasında Medicana Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Gaziantepspor’un ligde...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor - Medıcana Sivasspor Maçının Ardından
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor sahasında Medicana Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Gaziantepspor’un ligde ne kadar üst sıralarda olsa da matematiksel anlamda hala sıkıntı çekebileceklerini düşündüklerini belirterek, "Açıkçası yine Trabzonspor mücadelesinin bir benzeri oldu. Rakibin bir pozisyonu var o da gol oldu" diye konuştu.
İlk yarı itibariyle aslında dönen topları alan takımın kendileri olduğunu ifade eden Topçu, maçta pozisyon üretmeye çalıştıklarını, arzulu ve istekli olduklarını kaydetti.
Trabzonspor’un devamı niteliğinde bir maç olduğunu dile getiren Topçu, şöyle konuştu:
"Devreye girerken yediğimiz gol bizi sıkıntıya soktu. İkinci yarıda oyuncularımın üzerinde panik havası oluşturdu. İkinci yarı açıkçası oyuna giren oyuncularla alakalı ilk defa şunu söylemek istiyorum. Daha verimli olmasından yanaydım. Beklentimin altında kaldılar ve bu beni çok üzdü. Çünkü burada bir mücadele veren bir futbolcu grubu var. Dolayısıyla herkes bu gruba saygı göstermek zorunda."
Topçu, ligde kalan 6 maçlarının bulunduğunu, evde oynadıkları son iki maçta 2 mağlubiyet aldıklarını belirterek, deplasmanda daha iyi oynadıklarını ifade etti.
MEDICANA SİVASSPOR CEPHESİ
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise haftalardır iyi oynadıklarını ve çok gol kaçırdıklarını söyledi.
Haftalardır oynadıkları maçları galibiyetle süsleyemediklerini ifade eden Bakkal, "Bizim için çok kritik bir maçtı. Ligin üst tarafın kümede kalma adına çok önemliydi ve bunu başardık. Çok iyi oynadığımız söyleyemem ama çok savunma anlamında akıllı ve gerçekçi oynadık" dedi.
Maçta Gaziantepspor’a karşı kaleci Setkus’un pozisyonu hariç pozisyon vermediklerini dile getiren Bakkal, şöyle devam etti:
"Bizim maçta bir pozisyonumuz vardı ve çok iyi değerlendirdik. Sonucunda gol oldu. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu oyunda iki takım da vasatın üstüne çıkamadı. Mücadele eden özellikle oyunu tutmayı başaran Sivasspor vardı. İnşallah bu şekilde puan almaya devam edeceğiz. Ligin üst sıralarına çıkma adına önemli maçlarımız var. Sadece bir galibiyet aldık. Nefes aldık ve biraz moral bulduk."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.