Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor Kondisyon Çalıştı

Gaziantepspor, pazar günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını, öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.Kırmızı-siyahlı oyuncular sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından, Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Kondisyon Çalıştı
Gaziantepspor, pazar günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını, öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kırmızı-siyahlı oyuncular sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından, Teknik Direktör Mutlu Topçu yönetiminde kondisyon salonunda kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Takımda sakatlıkları bulunan İlker Günaslan ve Hürriyet Gücer katılmadı.
MUSTAFA YİNE SAKATLANDI
Öte yandan sakatlığı nedeniyle 1,5 ay sahalardan uzak ardından Mersin İdmanyurdu maçıyla sahalara dönen Mustafa Durak ligin 28. haftasında oynanan Sivasspor maçı sonrası yine sakatlık geçirdi. Başarılı orta saha oyuncusunun bugün yapılan antrenman sırasında sol bacak üst ön adalesinde ağrı hissederek antrenmanı yarıda bıraktı. Mustafa Durak daha sonra yapılan fizik muayene ve radyoloji tetkikleri sonucunda kas içi ödem, kanama ve zarda yırtık tespit edilip olup, sporcunun tedavisine sağlık ekipleri tarafından hemen başlandı.
Gaziantepspor yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.