Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor, Kasımpaşa karşısında ilk peşinde

Ligde yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak Gaziantepspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasının açılış maçında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu maçta bir "ilki"...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligde yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak Gaziantepspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasının açılış maçında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu maçta bir "ilki" gerçekleştirmek için mücadele edecek. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Gaziantepspor yarın ki Kasımpaşa maçında bütün hesaplarını deplasmanda alınacak 3 puan üzerine kuruyor.
Kırmızı-siyahlı ekip Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda, Gençlerbirliği’ne 2-0, Adanaspor ile 0-0 ve Fenerbahçe’ye de 2-1 mağlup oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa ile Gaziantepspor karşılaşması yarın saat 14.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Hanoğlu ve Serkan Çimen görev yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak.
Ligde 15.Randevu
Kasımpaşa ile Gaziantepspor lig tarihindeki 15. resmi müsabakaya çıkacak. İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda iki ekibin galibiyet sayısı eşit. Daha önce oynanan 14 karşılaşmada Kasımpaşa sahadan 6 galibiyetle ayrılırken, 6 maçta ise Gaziantepspor 3 puanla ayrıldı. İki ekip arasındaki 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Kasımpaşa bu müsabakalarda rakip ağlara 23 gol atarken, konuk Gaziantepspor ise 13 gol kaydetti.
2015-2016 sezonunda oynanan lig müsabakalarında Gaziantepspor evinde Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup olurken, İstanbul’da ise rakibini 2-1’lik skorla yenmeyi başarmıştı.
İki ekibin daha önce İstanbul’da 6 kez karşı karşıya geldiği maçlarda ev sahibi Kasımpaşa 3 galibiyet alırken, aynı şekilde Gaziantepspor’da 3 galibiyetle sahadan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.