Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor ile sözleşmesini fesih eden Erdem Şen, İskoç takımı ile anlaştı

Gaziantepspor’da Gösterdiği Performansın Ardından Taraftarlardan Büyük Tepki Toplayan Ve Olaylı Bir Şekilde Kulüple Sözleşmesini Fesh Eden Erdem Şen İskoçya’nin Ross County Takımıyla Anlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor ile sözleşmesini fesih eden Erdem Şen, İskoç takımı ile anlaştı
Gaziantepspor’da gösterdiği performansın ardından taraftarlardan büyük tepki toplayan ve olaylı bir şekilde kulüple sözleşmesini fesih eden Erdem Şen, İskoçya’nın Ross County takımıyla anlaştı.
Gaziantepspor ile olan sözleşmesini feshettikten sonra herhangi bir kulüple anlaşamayan Erdem İskoçya’nın Ross County takımıyla anlaştı. Ross County takımının, Erdem Şen ile anlaşmanın detaylarını daha sonra açıklanacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Erdem Şen Gaziantepspor ile hırsızlık iddiasıyla suçlanmış yolculuk yapmak üzere gittiği havaalanında gözaltına alınmıştı.
Yunanistan ve Romanya’dan talipleri vardı
Transferinde aceleci davranmayarak ve gelen teklifleri değerlendiren yetenekli oyuncu Erdem Şen için Yunanistan’ın AEK takımı ısrarla kadrosuna katmak isterken bir başka Yunan ekibi Olympiakos da bu oyuncu için girişimlerde bulunmuştu. Şen, için Romanya’dan teklif vardı. Geçtiğimiz yıl Romanya Ligi’nde şampiyon olan Astra Giurgiu başarılı oyuncuyu transfer etmek için yoğun çaba sarf etmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.