Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor, Etkili Pas Kombinasyonlarıyla Galip Geldi

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor’u 2-1 yenerken, karşılaşmada yaptığı etkili pas kombinasyonları, galibiyette etkili oldu.Gaziantepspor ile Osmanlıspor arasında 7. haftada oynanan ve kırmızı-siyahlıların...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor’u 2-1 yenerken, karşılaşmada yaptığı etkili pas kombinasyonları, galibiyette etkili oldu.
Gaziantepspor ile Osmanlıspor arasında 7. haftada oynanan ve kırmızı-siyahlıların 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçta Gaziantepspor’lu oyuncuların pas kombinasyonunun başarılı olması galibiyette başrol oynadı. Sakatlıktan yeni çıkan ve başarılı oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Anton Putsila’nın Mehmet Sedef ile yaptığı 9 kombinasyon ilk sırada yer alırken, yine Marçal’ın sakatlığından dolayı forma şansı bulan Mehmet Sedef, takımın golcü oyuncusu Muhammet Demir ile 8 kombinasyon yaparak ikinci sırayı aldı. Karşılaşmanın gollerini atan iki oyuncu Chibuike ve Muhammet Demir ise 8 kombinasyon ile Sedef-Demir ikilisiyle aynı sırayı paylaştı. Osmanlıspor’da ise kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Uğur Demirok ve Hakan Aslantaş yaptığı 6 pas kombinasyonu ile beşinci sırada yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.