Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maçının ardından

Golsüz eşitlikle biten Gaziantepspor-Çaykur Rizespor maçının ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Ali Haydar Bozdağ, çok koştuklarını belirterek, “Biz bütün maçlarda rakibe göre daha çok...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maçının ardından

Golsüz eşitlikle biten Gaziantepspor-Çaykur Rizespor maçının ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Ali Haydar Bozdağ, çok koştuklarını belirterek, “Biz bütün maçlarda rakibe göre daha çok koşuyoruz. Her maçımızda çok zorlu geçiyor. Rakiple aramızda tecrübe farkı var. Biz bunda çok zorlanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Çaykur Rizespor iddialı bir takım. Biz futbolcularımızı buna göre motive ettik. Bunu sahada uyguladık tuttu. Son saniyede pozisyonumuzu rakip yakalasaydı gol olurdu. Ama tecrübe farkı var. Biz oyunu çirkinleştirmeden oynuyoruz. Çaykur Rizespor’dan aldığımız 1 puan anlamlıdır. Çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

"Hedefimizi anlamayan oyuncular gitsin"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, tecrübeli oyuncuların kendisini şaşırttığını belirterek, “Öncelikle olarak kötü bir gece karşımızda dirençli bir takım vardı, onları kutluyorum. Her topa iki kişi koştu. Bugünkü oyun beni şaşırttı. Lig tecrübesine sahip oyuncularımın bile bu bariz hataları yapmaları beni şaşırttı. Çaykur Rizespor’un hedeflerini anlamayan oyuncuların aramızda ayrılmaları lazım. Kuweke’nin bu takım için çok önemli bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Pes etmeden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.