Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor, Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor

Spor Toto Süper Lig Ekibi Gaziantepspor, Yarın Deplasmanda Konuk Olacağı Zorlu Adanaspor Maçında 3 Puanla Dönmek İstiyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor, Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçında 3 puanla dönmek istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in ilk 2 haftasında 1 galibiyet 1 mağlubiyetle ligde puan durumunda 9. sırada yer alan Gaziantepspor yarın deplasmanda karşılaşacağı zorlu Adanaspor maçında 3 puanla dönmek istiyor. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik patronu İsmail Kartal oyuncularını bu zorlu 90 dakika öncesi sıkı bir şekilde hazırlıyor. Antrenmanlarda oyuncularına uyarılarda bulunan Kartal, kaleciler Gökhan ve İtanje ile yakından ilgileniyor.
Adanaspor-Gaziantepspor arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesi yarın saat 20.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Alparslan Dedeş görev yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.
12 yıl aradan sonra ilk kez
Gaziantepspor, yarın deplasmanda oynayacağı Adanaspor ile 12 yıl aradan sonra ilk kez bir Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. İki ekip en son 2003-2004 sezonunda karşı karşıya gelmiş o sezon oynanan iki maçta konuk Gaziantepspor rakibini her iki maçta 1-0/2-3’lik skorla mağlup etmişti.
21.Randevu
İki ekip, yarın oynayacakları maç ile birlikte ligde 21. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 20 mücadelede Galatasaray, sahadan 8 kez galibiyet ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 7 karşılaşmada gülen taraf oldu. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar rakip fileleri 27 kez havalandırırken, turuncu-beyaz ekip ise 30 golle yanıt verdi.
9 maçtır yenilmiyor
Kırmızı-siyahlı ekip yarın deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşısında yaptığı son 9 resmi maçtan da mağlubiyet yüzü görmedi. Rakibiyle oynadığı 6’sı Süper Lig 2’si Türkiye Kupası, 1’i hazırlık maçı olmak üzere toplam oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet alırken 3 kez de berabere kaldı. İki takım en son geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirine rakip olmuştu. O maçlarda Gaziantepspor evinde 1-1 berabere kalırken Adana’da oynanan maçta ise gülen taraf 3-2’lik skorla yine kırmızı-siyahlı takım oldu.
Yeniler forma bekliyor
Gaziantepspor’un yaz transferin döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Cezayirli forvet Nabil Ghilas ve Trabzonspor’dan kiralanan Musa Nizam, İsmail Kartal’dan Adanaspor karşısında forma bekliyor olacak. Takıma geldiği günden bu yana forma şansı bulamayan Bruno Mota’da yarın oynanacak maçta İsmail Kartal’dan forma bekleyen başka bir oyuncu olacak. Maç öncesi takımda geçen hafta milli takımlar dolayısıyla Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Orkan Çınar dışında eksik bulunmuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.