Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantepspor 3. etap kamp çalışmaları için yarın Bolu’ya geçecek

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de tamamlayan Gaziantepspor 3. etap kamp hazırlıklarını devam ettirmek üzere yarın Bolu’ya gidecek.Yarın başlayacak olan 8 günlük Bolu kampında hazırlık maçları yapacak olan Gaziantepspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de tamamlayan Gaziantepspor 3. etap kamp hazırlıklarını devam ettirmek üzere yarın Bolu’ya gidecek.
Yarın başlayacak olan 8 günlük Bolu kampında hazırlık maçları yapacak olan Gaziantepspor’da takıma yeni katılacak transferlerin de burada olması bekleniyor. Erzurum Palandöken’de Şanlıurfaspor ile oynanan hazırlık maçını 1-0 kazanarak moral depolayan kırmızı-siyahlılar, Bolu’daki hazırlık kampında Adanaspor ve Göztepe ile lig provası yapacak.
TYSD turnuvası söz konusu değil
Bolu kampı programında henüz netleşmeyen iki hazırlık maçı daha yapacak olan kırmızı-siyahlılar kamp bitiminden sonra verilecek iznin ardından Ankara’da Gençlerbirliği ile yapılacak maç için toplanacak. Öte yandan yerel ve ulusal basında Gaziantepspor’un Afyon’da düzenlenecek olan TSYD turnuvasına katılacağı yönünde çıkan haberlerin söz konusu olmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.