Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların baklava keyfi

Gaziantepspor Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, yöneticilerle bir araya gelinen yemekte, Gaziantep baklavasına yoğun ilgi gösterdi.TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor’da teknik heyet ve futbolcular, ligdeki kritik Altınordu...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların baklava keyfi
Gaziantepspor Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, yöneticilerle bir araya gelinen yemekte, Gaziantep baklavasına yoğun ilgi gösterdi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor’da teknik heyet ve futbolcular, ligdeki kritik Altınordu maçı öncesinde moral yemeğinde buluştular. Yemeğe kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular da katıldı. Futbol Şube Sorumluları Hakkı Kılıç ve Ahmet Kavsara, teknik heyet ve futbolcularla sohbet ederek, moral depoladı.
Hedef 3 puan
Antep baklavalarına yoğun ilgi gösteren futbolcular, kritik maç öncesinde enerji de depoladı. Maçta hedefin 3 puan olduğunu belirten takım kaptanı Erdal Güneş, yemekte yaptığı kısa konuşmada Altınordu maçının önemine değindi.
Güneş, "Bizim için çok önemli olan bir maç öncesinde düzenlenen bu yemek organizasyonu ile birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Bizler için büyük bir motive kaynağı oldu. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasındaki bu birlik ve beraberliğe taraftarlarımızın da bizi maçta yalnız bırakmayarak destek vermelerini bekliyoruz. Tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak olan Altınordu maçına davet ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz bu süreçte sorumluluklarını en şekilde yerine getiriyor. Taraftarlarımızı da bu kritik haftada takımın yanında olmalılar. Biz futbolcular da sahada en iyi şekilde mücadele ederek, 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.