Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Transfer

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor’un defans oyuncusu Rıza Efendioğlu’nu transfer etti.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak’ın makamında gerçekleşen imza töreninde deneyimli defans oyuncusu Rıza...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor’un defans oyuncusu Rıza Efendioğlu’nu transfer etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak’ın makamında gerçekleşen imza töreninde deneyimli defans oyuncusu Rıza Efendioğlu’yla bir yıllık anlaşma yapıldı. İmza töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Toprak, Büyükşehir’e bir yeni futbolcu daha kazandırdıklarını belirtti. Rıza Efendioğlu’nun tecrübesiyle yıllardır Türk futboluna hizmet ettiğini söyleyen Toprak, “Kalitesini her daim her ortamda göstermiş, çok deneyimli, kişilik karakter olarak da bizim takımıza uygun çok karakterli bir kardeşimiz. Ben kendisine, Gaziantep’imize ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a hoş geldin diyorum. Bundan sonraki süreçte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor için ter dökecek, bunda da çok başarılı olacağına, takımımıza ciddi katkılar sunacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Transferden önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Ali Güneş ile görüştüğünü vurgulayan Rıza Efendioğlu, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin hedeflerini bu seneki düşüncelerini anlattı. Bana gayet olumlu geldi. Hedefleri olduğu için ben de burayı tercih ettim çok sıcak davrandılar sağ olsunlar. İnşallah burada bir şampiyonluk yaşarız. Ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.