Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Karşıyaka Hazırlıkları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 23. haftasında pazar günü Kamil Ocak Stadyumu’nda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.GASKİ Tesisleri’ndeki antrenman öncesi değerlendirmede bulunan Gaziantep...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Karşıyaka Hazırlıkları
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 23. haftasında pazar günü Kamil Ocak Stadyumu’nda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
GASKİ Tesisleri’ndeki antrenman öncesi değerlendirmede bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takım olarak iyi yolda olduklarını belirtti. Göreve başladıklarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un küme düşme potası içerisinde olduğunu söyleyen Kutlu, "Netice olarak sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadık. Galip geldiğimiz Antalyaspor ve Elazığspor maçları öncesindeki iki hafta da iyi futbol oynamıştık ama çeşitli şanssızlıklar nedeniyle skoru alamamıştık. İçeride oynadığımız Antalyaspor ve deplasmandaki Elazığspor maçından iyi skorlarla ayrıldık. Gerçekten futbolcularımız oyun ve arzu olarak futbol adına yapılması gerekenleri son dört haftada sahaya yansıtıyorlar ama ne yazık ki bunların içerisinde iki yenilgimiz var. Son iki hafta hem oyun hem de skor olarak istediğimiz seviyedeyiz. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı oyunu oynayıp galibiyetler elde ederiz” dedi.
"KARŞIYAKA SON DERECE ÖNEMLİ BİR RAKİP"
Karşıyaka takımını da değerlendiren Kutlu, "Karşıyaka son derece önemli bir rakip, onlarda ligin ilk altısına girmeyi hedefleyen bir takım. İyi de oynuyorlar. Geçen hafta farklı bir galibiyet aldılar ama bizde iyi takımız. Güzel futbolumuzu skorlara da yansıtmaya başladık. İnşallah Karşıyaka maçında da aynı şekilde oynayıp galibiyet serisini sürdürürüz” ifadelerini kullandı.
Göreve başladıklarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kümeye düşme potası içerisinde olduğunu söyleyen Kutlu, ”Tabi ki flaş transferler yapılmış, bir üst lige çıkmak için kurulmuş bir takım ama ligin 8. haftasında ligin dibindeydik. Biz geldiğimizde kadro kalitesinin ve yönetim tarzının bu ligde ilk altıya girebileceğini düşündük. Biz geldikten sonra bu anlamda iyi bir çıkış yakaladık ama devre arasında yönetim kurulumuz ve başkanımızla yaptığımız toplantıda hem ilk altıyı kovalamak, bunun yanında da yüksek maliyetli futbolcularımızla yolları ayırdık. Ve de yaşı yüksek olan bir takımdı. Bu doğrultuda da bir çalışma olacağını konuşmuştuk ve ligin ikinci yarısına böyle girmiştik. Hem maliyeti ucuz, kaliteli, karakterli oyuncular hem de ilk altıyı kovalayabilecek oyuncular. Bu konuda da oyuncularımız bizi yanıltmadılar. Zaman geçtikçe, takıma uyumları sağlandıkça ne kadar katkısı olduğunu görüyoruz. Özellikle bu haftaki Karşıyaka maçı bu anlamda çok önemli. Yendiğimiz zaman Play-off potasındaki bir takımı yenerek aradaki puan farkını indireceğiz ki bu da çok önemli bir konu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.