Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Bucaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 30. haftasında yarın Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.GASKİ Spor Tesisleri’ndeki çalışmalar teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde devam ediyor. Play-off şansları...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 30. haftasında yarın Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
GASKİ Spor Tesisleri’ndeki çalışmalar teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde devam ediyor. Play-off şansları ve Bucaspor maçı hakkında bilgi veren Kutlu, iyi yolda olduklarını ve hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.
Kutlu konuşmasında, ”Şimdi gerçekten son haftalarda hem iyi futbol oynayıp hem de sonuçlar alıyoruz. Adana Demirspor maçında galip gelemememize rağmen hem kamuoyu hem de bizim tarafımızdan oyuncularımızın ortaya koyduğu performans beğeni kazandı. Gerçekten çok iyi bir futbol oynadık. Oyun olarak da 3 puanın hakkı bizimdi ama ne yazık ki bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Adana Demirspor da çok önemli bir rakipti. Çok önemli bir taraftar grubu önünde oynadık. Şimdi yine çok önemli bir maç oynayacağız. Sahamızda Bucaspor ile oynayacağız. Bucaspor da can derdinde olan alt sıralardan kurtulup bu ligde hayatını devam ettirmek isteyen bir takım. Çok önemli ve zor bir maç ama biz işin ciddiyetindeyiz. İnşallah bu maçı kazanıp son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.
"PLAY-OFF HEDEFİNİ KOVALAYACAĞIZ"
Play-off şanslarını da değerlendiren Kutlu, “Aslında çok yaklaşmıştık ama Samsunspor maçında çok şanssız bir mağlubiyet aldık. Oyuncularımın çok kötü bir performans sergilediğini söyleyemem. Bir serbest vuruş bir kornerden yediğimiz gol. Üçüncü golü yedikten sonra oyun koptu. Mağlup olduk. Matematiksel olarak şansımız sürdükçe Play-off hedefini kovalayacağız. Bucaspor maçına da bu istek ve arzuyla hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.
"BU ŞEHRİ BAŞARIYLA TEMSİL EDECEK BİR KULÜBÜN ALT YAPILARINI OLUŞTURMAYA BAŞLADIK"
Taraftarın maça gelmesiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Kutlu, “Şimdi gerçekten sezon başında şanssızlıklar yaşamış bir takımız ama daha sonra çok büyük bir çıkış yapan ve gerçekten iyi oynayan bir ekibiz. Bence gelip bu takımı seyretmeleri, desteklemeleri lazım çünkü biz bu şehri sonuna kadar Play-off mücadelesinde inşallah götüreceğiz. Olmazsa seneye süper lige çıkacak, bu şehri başarıyla temsil edecek bir kulübün alt yapılarını oluşturmaya başladık. Taraftarımızı yanımızda görmek bizi çok sevindirir. Eğer tribünlere gelip takıma destek verirlerse bu bizi sevindirir” dedi.
Takımın başarılı futbolcularından Erkam Reşmen ise, ”Yarın bizim için önemli bir maç. Son 5 maç kaldı. Bu maçları da en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Bu da ilk engel. Bucaspor gerçekten zor bir durumda ama bizim de gerçekten yenmemiz gereken bir maç. Her iki takım için de zor bir maç olacak ama inşallah biz iyi oynayıp kazanmak istiyoruz ve diğer haftalar da Play-off’u sonuna kadar zorlamak istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.