Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Nemanja Kojic ile sözleşme yeniledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon kadrosuna kattığı deneyimli forvet Nemanja Kojic’in sözleşmesini 1 yıllığına uzattı .PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, daha önce sözleşmesini...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon kadrosuna kattığı deneyimli forvet Nemanja Kojic’in sözleşmesini 1 yıllığına uzattı .
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, daha önce sözleşmesini feshettiğini duyuran başarılı forvet oyuncusu Nemanja Konjic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bir süredir Uche Kalu’nun yanına deneyimli bir golcü oyuncu arayan mavi-beyazlılar ligi tanıyan ve geçen sezon adaptasyon sıkıntısı yaşamayarak takımda önemli işler yapan Kojic’i kadroya kattı.
Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Gaziantep ekibinde yeni transfer Nemanja Kojic Topuk Yaylası’na gelerek kampa katıldı. Mavi-beyazlıların 2015-2016 sezonunda gol yollarında yükünü çeken Kojic, Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı’nın bu sene de forvette yeni transfer Kalu Uche ile birlikte en büyük kozu olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.